Webes szolgáltatásaink:
Cégünk teljeskörű internetes szolgáltatást kínál, a domain nevek regisztrációjától a weboldalak elkészítéséig. Tárhelycsomagjaink széles választéka biztosítja, hogy cége a leg optimálisabb  megoldást választhassa.
Cégünk már hat éves tapasztalattal készít weboldalakat. Elsősorban napjaink követelményeihez igazodva dinamikus weboldalakat hozunk létre, melyek az átadásuk után minimális számítástechnikai ismerettel is módosíthatók. A dinamikus weboldalakon tulajdonosuk nem csak szöveget módosíthat, de kép, és videógalériát hozhat létre, aktuális információkat híreket oszthat meg látogatóival mindössze néhány kattintás segítségével.
A dinamikus honlapok előnye a keresőoptimalizálást segítő saját fejlesztésű modulunk, mely segítségével a keresőrendszerek találati listájában kerülhet előrébb.

Domain regisztrálás:
Saját honlaphoz nálunk megrendelheti webcímét, azaz, a domain nevet. Ez a domain név az Ön által választott tetszőleges név lehet pl: www.pelda-ceg.hu, vagy www.pelda.com is. Ehhez kapcsolódhatnak saját e-mail címei is mint: info@pelda.hu, vagy ceg@pelda.hu.
 
WebHosting:
Ha már rendelkezik saját domain névvel, akkor szüksége van egy ún. szerverre mely lehetővé teszi az Ön honlapjának tárolását és biztosítja azt, hogy bárki aki az internetet használja a világ tetszőleges pontjáról elérhesse az Ön honlapját és e-mail -en keresztül felvehesse Önnel a kapcsolatot.
 
Weboldal:
Ha már megvan a domain név, és kiválasztotta cége számára a megfelelő tárhelyet is, sakkor a következő lépés a honlap elkészítése mely három fázisból áll:
Grafigai környezet (design) az arculati elemek, gombok, tartalom kialakítása.
Programozás, amely lehetővé teszi a honlap utólagos módosításait, tartalmak feltöltését.
Keresőoptimalizálás mely segítségével a keresőoldalakon a kiválasztott kulcsszavak keresésekor megtalálják honlapját a látogatók.


Offline Programozás:
Ha Önnek az élet bármely területén szüksége van egy egyedi programra, mely az Internettől függetlenül vagy akár az Internettel karöltve képes működni akkor is forduljon bizalommal cégünhöz!

A honlapok grafikai és programozói feladatai minden esetben a megrendelő igényeitől függnek, ezért az árajánlat elkészítéséhez kérjen időpontot egy személyes találkozóra, melynek keretében munkatársunk felméri igényeit, és ha szükséges szakmai tanácsadást is ad.
 
Forduljon hozzánk bizalommal! Tovább a kapcsolat oldalra


Honlapépítő